Fira virtual de l'ensenyament - 6, 7 i 8 de febrer 2020

Truca'ns! 931 166 341

La primera fira virtual del sector de l’educació a Espanya

La primera fira virtual del sector de l’educació a Espanya

Què és Nexaula?

Nexaula representa un canvi de paradigma necessari per al sector de l'educació, que ha d'estar actualitzat i comptar amb les eines tecnològiques i les múltiples possibilitats que ofereix internet. A més, no requereix desplaçar-se físicament a un saló o fira i l'entrada és gratuïta.

Els nostres valors en hashtag

 connectivitat

A Nexaula podràs connectar amb l’oferta més variada de centres, escoles i empreses del món de l’educació, però també amb altres persones que busquen el mateix que tu.

compartir
creiem que les persones no haurien de pagar per accedir a l'oferta formativa. L'educació és un dret i la informació ens empodera. Per això hem fet Nexaula, per compartir-la!
innovació

la innovació ja no és el futur, és el present. Mirem junts el món que arriba.

Disseny interactiu

Nexaula serà una fira dinàmica i divertida, realitzada en format tridimensional i amb una estructura que permet incloure qualsevol tipus de material audiovisual. Vídeos, enllaços, PDF, enquestes o ponències són alguns dels elements que es poden trobar al saló virtual. A més, la navegació és ràpida, fàcil i intuïtiva.

Garantia d'èxit. L’organitzadora de Nexaula és Creaescola, l'agència de màrqueting, comunicació i publicitat de referència per a centres educatius.

Organitza

Vols saber més de Nexaula?

Contacta’ns ara! Pots comunicar-te amb nosaltres mitjançant el formulari i ens posarem en contacte amb tu.