Fira virtual de l'ensenyament - 6, 7 i 8 de febrer 2020

Truca'ns! 931 166 341

La primera fira virtual del sector
de l’educació a Espanya

Què és Nexaula?

És la primera fira virtual del sector de l'educació obligatòria i postobligatòria a Espanya. Aquest format conserva la proposta de valor clàssica d'una fira tradicional, però amb els avantatges del món online, sent l'espai de trobada de famílies i escoles. Nexaula representa un canvi de paradigma necessari per al sector, on els centres educatius necessiten campanyes de comunicació i màrqueting per aconseguir alumnes. A més, avui en dia les famílies no disposen del temps necessari per desplaçar-se a un saló o fira.

Per què col·laborar amb Nexaula?

La vostra marca pot ser vista per milions de persones

Gràcies al seu format virtual, i al fet que l'entrada és gratuïta, a Nexaula hi arriben famílies, estudiants i professionals de tot el territori nacional. D'una manera còmoda i immediata.

Nous temps, noves eines

Amb la Internet de les coses, Google i les xarxes socials, Nexaula compta amb un públic molt ben segmentat, el que permet mostrar als clients potencials el producte idoni. Les persones trobaran la fira fàcilment, faran les accions que més els hi interessin i després podran mesurar-se els resultats d'una manera clara i eficaç.

El sector de l'educació en xifres

Més de

37

milions

de persones amb un rol dins el sector de l’educació

Gairebé

10

milions

d'alumnes en edat de formació obligatòria

Més de

13

milions

d'alumnes potencials per cursar una formació postobligatòria

Fins a

19

milions

de pares i mares potencials d'infants i alumnes

Disseny interactiu

Nexaula serà una fira dinàmica i divertida, realitzada en format tridimensional i amb una estructura que permet incloure qualsevol tipus de material audiovisual. Vídeos, enllaços, PDF, enquestes o ponències són alguns dels elements que es poden trobar al saló virtual. A més, la navegació és ràpida, fàcil i intuïtiva.

Garantia d'èxit. L’organitzadora de Nexaula és Creaescola, l'agència de màrqueting, comunicació i publicitat de referència per a centres educatius.

Organitza

Vols Col·laborar amb Nexaula?

Contacta’ns ara! Pots comunicar-te amb nosaltres mitjançant el formulari i ens posarem en contacte amb tu.