Fira virtual de l'ensenyament - 6, 7 i 8 de febrer 2020

Truca'ns! 931 166 341

Què és Nexaula?

És la primera fira virtual del sector de l'educació obligatòria i postobligatòria a Espanya. Aquest format conserva la proposta de valor clàssica d'una fira tradicional, però amb els avantatges del món online, éssent l'espai de trobada de famílies i escoles. Nexaula representa un canvi de paradigma necessari per al sector, on els centres educatius necessiteu optimitzar el vostre pressupost de màrqueting i publicitat per aconseguir alumnes. A més, avui en dia les famílies no disposen del temps necessari per desplaçar-se a un saló o fira.

Per què estar a Nexaula?

Visibilitat

Gràcies al seu format virtual, i a què l'entrada és gratuïta, a Nexaula hi arriben famílies, estudiants i professionals de tot el territori nacional. D'una manera còmoda i immediata.

Públic objectiu

Gràcies a la Internet de les coses, Google i les xarxes socials, Nexaula compta amb un públic molt ben segmentat, el que permet mostrar només als clients potencials. Els clients ens trobaran fàcilment, faran les accions que més els hi interessin i després podrem mesurar-ne els resultats d'una manera clara i eficaç.

Millors resultats

En ser una fira virtual, amb uns costos més baixos que el format tradicional físic, i una oferta molt personalitzada, l'impacte que s'aconsegueix és més específic i eficaç. Per tant, sempre obtindrem un major retorn de la inversió.

Disseny interactiu

Nexaula serà una fira dinàmica i divertida, realitzada en format tridimensional i amb una estructura que permet incloure qualsevol tipus de material audiovisual. Vídeos, enllaços, PDF, enquestes o ponències són alguns dels elements que es poden trobar al saló virtual. A més, la navegació és ràpida, fàcil i intuïtiva.

Garantia d'èxit. L’organitzadora de Nexaula és Creaescola, l'agència de màrqueting, comunicació i publicitat de referència per a centres educatius.

Organitza

Vols Col·laborar amb Nexaula?

Contacta’ns ara! Pots comunicar-te amb nosaltres mitjançant el formulari i ens posarem en contacte amb tu.